Telgerinken blir BST-rinken

Telgerinken har under många år varit namnet på den mindre ishallen som hör till Scaniarinkens anläggning. Nu kan vi med glädje meddela att vi och SSK kommit överens om ett flerårigt namnavtal för ishallen: BST-Rinken.

Vi som företag har alltid brunnit för samhällets yngsta och ser namngivande av BST-rinken som ett spännande steg för att utveckla vårt engagemang för barn- och ungdomsidrott. Vi tror på den väg SSK nu arbetar med gällande breddverksamheten, och vår förhoppning är att alla barn i verksamheten ska få känna sig sedda och bekräftade utifrån sin egen personlighet och utveckling. Vi tror också på Södertälje som stad och inte minst på SSKs hela verksamhet från skridskoskolan till den yttersta elitverksamheten. Vår syn är att idrott och ett aktivt föreningsliv är viktiga beståndsdelar för ett barns hälsa därför känns också namngivningen av BST-rinken helt rätt och riktig för oss som företag.

Se länkarna här neda för reportage och videointervju vi deltagit i kring detta!

LT - Länstidningen i Södertälje
http://www.lt.se/ishockey/hockeyallsvenskan/telgerinken-byter-namn-ssk-skriver-nytt-avtal-med-storsponsor-stabiliserar-var-ekonomi

SSK - Södertälje Sport Klubb
http://www.sodertaljesk.se/artikel/ut85aiz46-41461/