Media

Sociala medier

Instagram: @bst.ab 
#bstab #bergesschaktochtransportab
#veckansbibelord

Youtube: BSTAB 

Facebook: https://www.facebook.com/BSTAB.SE/

Reportage

Här nedan kan du läsa reportage som BST medverkat i.

Bildgalleri

Mälarbanan Tågstoppet sommar -17
BST's stora sommarprojekt 2017 var arbetet kring Mälarbanan, Barkarby - Spånga i Stockholm. På uppdrag av Skanska Sverige AB hade BST ansvaret för
alla transporter gällande både schakt och återbyggnad under sträckan på 2,9 km.

loading...

Projekt Förbifart Stockholm
På uppdrag av Skanska Sverige AB är vi med och utför arbetet med projektet Förbifart Stockholm. Entreprenaden som Skanska har tilldelats (FSE 105 Betongtunnel Kungens Kurva) utgör länken mellan Förbifart Stockholm och befintlig E4/E20. Projektet omfattar cirka 350 meter tunnel med två vägfiler i vardera riktningen, anslutningar söderut samt en ny trafikplats, Lindvreten norra. 

loading...

Projekt BoKlok Vargberget,Västerhaninge
Sommaren 2017 kommer 30 stycken nya BoKlok-lägenheter stå klara för inflyttning. BST är med och utför schaktarbetet på uppdrag av Skanska Sverige AB.

loading...

Projekt Södertälje Sjukhus Sep -15
Södertälje sjukhus utvecklas till ett akutsjukhus och byggs om och ut till en kostnad av 1,2 miljarder kronor. BST har varit med och utfört markarbetet inför det nya sjukhuset.

loading...

Projekt Nykvarn Centrum
BST är med och transporterar schaktmassor på uppdrag av Skanska Sverige AB i Nykvarn Centrum där det förutom köpcentrum och vårdcentral ska utvecklas cirka 300 nya bostäder, såväl hyres- som bostadsrätter. Lastbilen ni ser på bilden är också en av våra nya bilar från Staff Entreprenad AB!

loading...

Projekt BoKlok Tullinge
Nytt jobb, Ny maskin - BoKlok Tullinge. Vi är mycket glada över förlängt samarbete med Skanska Sverige AB och ser fram emot att arbeta tillsammans med detta uppdrag. Det ska byggas ett tvåvåningshus och ett fyrvåningshus med sammanlagt 34 BoKlok- lägenheter i Rikstens friluftsstad i Tullinge, Stockholm. BST är med och utför markarbetet där lägenhetshusen ska byggas. Husen beräknas vara klara för inflyttning till våren/sommaren 2017.

loading...
Arkiv
loading...